Skibsplast 555VS

2007 - 2012
En ideell landstedsbåt med mye sitteplass og stuverom

Båten leveres komplett med cocktailbord. Hele 7 sitteplasser bak vindskjermen gir ekstra mye rom i forhold til størrelsen. Båten har stor solseng akter. Utfyllingsputene i forpiggen gir også mulighet for overnatting. Gjennomgang gjennom vindskjermen gjør ombordstigning, lasting og lossing enkelt.

Et stort rom i dørken gir lagringsplass til lange gjenstander, som vannski, båtshake, årer eller andre gjenstander som fendere og proviant. Alle puter og rygger kan fjernes, noe som gjør båten robust og brukervennlig også i røffere forhold, samt til fiske og aktiviteter som krever en renere overflate. Båten er selvlensende, så man kan spyle dørken om man ønsker det. Den har også et stort rom akter for dregg og tauverk og stor drenert luke i baugen for tauverk.

Høyt fribord gjør at båten føles trygg og komfortabel selv for de minste. Vi har som alltid som mål å gi våre kunder en så komplett båtopplevelse som mulig. I en Skibsplast 555VS får du derfor gjennomtenkt design som viser at båtene bygges av dyktige håndverkere som tar kvalitet og sikkerhet på alvor.

TEKNISKE DATA
Godkjent av Det Norske Veritas (DNV): Skibsplast 555 VS
Type motor/stammelengde: Outb. lang
Anbefalt motorstørrelse: 55 - 100 kW (75 - 135hk)
Fartseksempel: 73 kw (100 HK) - 32 kn.
Vekt: 900 kg m/ motor
Lengde: 555
Bredde: 220
Største høyde: 170
Kabellengde, fjernkontroll: -
Godkjent for maks: 100 kW (135hk)
El. opplegg: 12V
Konstruksjonskategori: C
Maks antall personer: 7
Konstruktør: Skibsrud/Thorup
Info for nedlasting / downloads