Skibsplast 665DC

2009 - 2012

665DC er en flott daycruiser med stor u-seteløsning i cockpit, en pantryløsning som er plassert ved siden av passasjerstolen og sjøvannstoalett med tank i kabinen. Cockpiten er dyp og trygg for liten og stor. Uteplassens størrelse er prioritert og dermed blir cockpiten tilgodesett med en stor del av båtarealet. Utenbordsmotoren føyer seg fint inn i linjene ved at den er innfelt i badeplattformer på sidene. Det høye skroget, kombinert med en sportslig lav vindskjerm gir et robust uttrykk. Båten er testet med 115hk og 200hk utenbordsmotor, og har en fin ytelse med svært behagelig gange i hele fartsområdet.

Turkomfort
Maksimal turkomfort oppnås gjennom en stor og stilren cockpit og den komplette toalettløsningen i kabinen. Uteplassens størrelse er prioritert ved at kabinveggen er trukket frem og at pantryløsningen er uformet slik at den maksimerer sitteplasser. Båten vil bli godkjent for 8 personer, som alle kan sitte rundt cockpitbordet samtidig.

Cockpitputene leveres i koksgrå Niroxx-stoff. Båten har et enkelt, men fleksibelt pute-system, hvor det er adkomst til båten på hver side uten å måtte trå i putene.

Det er overnattingsmulighet for fire personer, to i kabinen og to på solsengen akter.


Bakseteløsningen
U–seteløsning med kalesjegarasje akter. Alle putene er løse, så man lett kan bruke sidesetene som dørkareal ved mer aktiv bruk av båten. Integrert plate for solseng er en del av standardpakken. Her får man soveplass for to voksne på tvers.


Badeplattform
Båten har to store plattformarealer på hver side av motoren. Det øvre nivå har to dype brønner for anker, fendere og tauverk. Det nederste nivå er lavt og komfortabelt ved bading og vannsportaktiviteter.


Kabinløsningen
Kabinen er utstyrt med en komplett toalettløsning med sjøvannstoalett og septiktank som standardutstyr. Døren inn til kabinen har frostet utførelse for å hindre innsyn. Det er satt av romslig med plass til toalettet, vasken og tilbehøret. To fullverdige liggeplasser kan arrangeres ved å benytte utfyllingspute.


Øvrig utstyr og betjening
- Kalesjen settes opp uten å flytte bøylen. Den er utstyrt med gassdempere for å lette oppsettingen. Når den ikke er i bruk, skjules den elegant i ryggen akter.
- Solsengen rigges enkelt ved å trekke frem en utfyllingsplate og legge på en løs pute.
- På passasjersiden er det en benk, hvor det portable kokeapparatet kan benyttes. Det er avsatt plass til kjølebag med festestropp og eget 12V-uttak.
- Separat vask i cockpit ved siden av passasjerstolen.
- Romslige stuverom under dørken og sidebenkene i cockpit.
- Bruceanker med brakett og hurtiglåsing av tauet inngår i båtens komfortpakke. Dette er en enkel, men svært funksjonell løsning som Skibsplast er alene om å tilby.

TEKNISKE DATA
Vekt: ca 1100kg uten motor
Lengde: 660cm
Bredde: 245cm
El. opplegg: 12V
Konstruksjonskategori: C
Maks antall personer: 8
Info for nedlasting / downloads